Airco WiFi -module

De Airco WiFi-module is een WiFi-module voor uw Airco die u op uw systeem kunt installeren met behulp van USB-AANSLUITING. Het biedt een snelle internetverbinding, waardoor het de perfecte keuze is voor externe gebieden. Eenmaal geïnstalleerd, kan de airco worden bediend met behulp van een mobiele app. De Airco heeft ook een ingebouwd WiFi-netwerk voor naadloze integratie met andere huisautomatiseringssystemen. Om de wifi -module te gebruiken, opent u de app eenvoudig en kiest u het wifi -netwerk.

Het activeren van uw Airco WiFi -module is eenvoudig. Om dit te doen, installeer eerst de Airco Wifi-app op uw mobiele apparaat. Dit is een gratis app voor Android en iPhone. Het duurt tussen de vijf en tien minuten om uw Airco WiFi -module te activeren. U kunt de QR-code ook handmatig scannen met een mobiele telefoon, maar dit duurt een paar minuten meer. Deze applicatie geeft u dan stapsgewijze instructies voor het activeren van uw Airco WiFi-module.

Airco via WiFi Bedienen

Met internet kunt u uw airco via WIFI bedienen. Met deze technologie is uw airco altijd in een staat van balans. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over condensaat en schimmelvorming. Bovendien kunt u deze technologie tegelijkertijd meerdere aircos gebruiken. De Airco met WiFi kan worden aangesloten op verschillende netwerken en kan worden bestuurd via mobiele apps. Bovendien is het compatibel met een breed scala aan defectiesystemen.

Om uw Airco via WiFi aan te sluiten, moet u de gratis mobiele applicatie downloaden. Nadat u de app hebt gedownload, kunt u uw airco op afstand bedienen. U kunt ook de temperatuur en snelheid aanpassen door uw telefoon te gebruiken. Hiervoor moet u een Wi-Fi-verbinding hebben. De app is gratis beschikbaar en is opgenomen in de Smart Life – Smart Living-applicatie. Met de app kunt u ook uw Airco bedienen vanuit elke kamer.

wifi airco daikin

U kunt de WiFi Airco Daikin Controller-eenheid gebruiken om alle apparaten van uw airconditioning draadloos bedienen. U hebt een van deze adapters nodig voor elke binnenunit. De WiFi-controllereenheid werkt met alle modellen van Daikin Airconditioning. Het is achterwaarts compatibel met de vorige S21-binnenunits. Deze adapter is een goede keuze voor klanten die een snelle internetverbinding hebben en hun systeem met elkaar verbonden willen houden.

De WiFi Airco Daikin-adapter werkt goed en vereist minimale installatie. Er is een eenvoudige online interface die u de locatie van de eenheden laat zien en u in staat stelt deze overal ter wereld te bedienen. De FTXM-N, FTXJ-MW en FTXA-AW-modellen zijn wifi ingeschakeld. Als u ze wilt bedienen met uw mobiele apparaat, zijn de FTXA-AW WIFI-uitgeruste modellen de beste optie.

Vergelijkbare berichten