Warmtepompinformatie - wat u moet weten

De volgende keer dat je denkt aan het installeren van een warmtepomp in je huis, is het belangrijk om wat warmtepompinformatie te verzamelen. Dit artikel bespreekt luchtbron, mini-split- en energie-sterren-ratele warmtepompen. U kunt ook leren over de kosten van deze systemen en het maximaliseren van de besparingen door een warmtepomp in uw huis te installeren. Laten we eerst het praten over een aantal basiswarmte-informatie.

Luchtbron warmtepompen

Air-source warmtepompen zijn een van de meest betaalbare hernieuwbare energie-verwarmingssystemen die beschikbaar zijn. Ze kwalificeren zich ook voor het Renewable Heat Incentive (RHI) -programma. Afhankelijk van de grootte van uw eigendom kunnen luchtbron warmtepompen de energierekening verminderen met slechts 68%. Lees verder om meer te weten te komen over deze warmtepompen. En, als u overwegen om er een in uw huis te installeren, moet u controleren of een retrofit adviseur.

Sommige openluchtsectie van warmtepompen kunnen bevriezen als de buitentemperatuur valt onder 0 ° C of 5 degf. In dergelijke gevallen kan een defrostingcyclus worden gestart, die warmte van de binnenspoel naar de buitenspoel beweegt. Deze ontdooimyclus vermindert echter de efficiëntie van het systeem. Dit probleem kan worden geminimaliseerd met behulp van nieuwere vraagwarmtepompen die minder frequent ontdooien vereisen. En, aangezien de luchtvochtigheid in de buitenlucht vallen wanneer de temperatuur onder bevriezing daalt, is een ontdooipcyclus niet langer nodig.

Mini-split-warmtepompen

De voordelen van het installeren van een mini-split-warmtepomp zijn veel. Mini-Split-warmtepompen zijn gemakkelijker te installeren in krappe ruimtes dan conventioneel ductwerk. Het zijn ideale aanvullende systemen voor centrale A / C-systemen en kunnen worden geïnstalleerd om afgewerkte kelders en thuisaanvullingen te dienen. Mini-Split-warmtepompen bieden ook energie-efficiëntie. Een mini-split-warmtepomp kan tot 15 jaar lopen met regelmatig onderhoud, waardoor de initiële installatie een grote investering is.

Een mini-split-warmtepomp biedt koeling en verwarming in specifieke zones van een huis, waardoor de huiseigenaar de temperatuur in verschillende gebieden kan regelen. Omdat mini-splitsen individuele luchtbehandelingseenheden hebben, kunnen ze een specifiek gebied of ruimte richten om te verwarmen of af te koelen. In tegenstelling tot conventionele verwarmingsmethoden, kunnen mini-split-warmtepompen de snelheid van hun compressoren aanpassen op basis van de temperatuur van elke kamer. Deze systemen kunnen ook energie besparen door de temperatuur van elke kamer onafhankelijk in te stellen.

Energy Star-nominale warmtepompen

Een warmtepomp van energie sterren is een zeer energie-efficiënte keuze voor het verwarmen en koelen van uw huis. Deze modellen hebben hogere energie-efficiëntieverhoudingsratio’s en -verwarmingsseizoenfactoren dan standaard nieuwe warmtepompen. Deze pompen kunnen tot negen procent meer energie besparen dan standaardmodellen. En ze zijn perfect voor huizen met meerdere verdiepingen of kleine, afgesloten ruimtes. U kunt meer lezen over de voordelen van een energie-sterrenhitpomp hieronder.

Warmtepompen gebruiken elektriciteit om warmte te verplaatsen, zodat ze niet rechtstreeks worden omgezet in warmte. In plaats daarvan trekken ze warmte uit de lucht of de grond en koelen dan je huis. Een energiezuinige luchtbronwarmtepomp heeft een laag geluidsniveau en een hoge efficiëntie. Trane en American Standard delen de hoogste beoordelingen voor eigenaarstevredenheid en betrouwbaarheid. Aankoop van een warmtepomp met een door energie, helpt u om geld te besparen op uw maandelijkse energierekeningen en de omgeving te helpen.

Kosten van warmtepompen

Hoewel de initiële kosten van een warmtepomp van een grondbron laag lijken, kunnen de bedrijfskosten snel toenemen met het verhoogde gebruik. Deze warmtepompen hebben toegang tot aardgas nodig, die ze maandelijks duurder kunnen maken. Ze zijn echter geweldig voor commerciële eigenschappen en kunnen grote kamers ondersteunen met meerdere temperatuurzones. De kosten van het installeren van een gasgestookte warmtepomp kunnen draaien tussen € 4.500 en € 8.000.

De bedrijfskosten van residentiële warmtepompen zijn iets hoger dan voor centrale airconditioners en gasovens. Dit kostenvoordeel is echter niet doorslaggevend en kan volledig verdwijnen als de kracht- en brandstofprijzen in het gebied laag zijn. De besparingen van het installeren van warmtepompen, zijn echter nog steeds aanzienlijk en de voordelen van het gebruik van een warmtepomp zijn de moeite waard om te overwegen. Het is ook belangrijk op te merken dat warmtepompen compatibel zijn met de meeste huizen.